Swipe naar links

Lage Doelen 2, 7772BL, Hardenberg

Over ons

Zakerij crewOns verhaal

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven écht succesvol worden door een social media strategie op maat op te zetten en uit te voeren. Hierbij helpen we je om je doelen scherp te stellen en specifieke berichten neer te zetten die jouw doelgroep aanspreekt.

Aan de ene kant helpen we je met het beheren van jouw social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest of Linkedin. Hierbij zorgen wij voor een social media strategie op maat, pakkende teksten, professionele designs en we zorgen dat deze ook daadwerkelijk worden geplaatst. De Zakerij wordt jouw social partner en onze service stopt niet bij social media. We helpen je waar we kunnen zodat jij je doelen behaald voor jouw business.

Aan de andere kant helpen wij bedrijven met het adverteren op verschillende social media kanalen om op korte termijn resultaten te garanderen. Hierbij besteed je een bepaald bedrag aan advertentiekosten om jouw boodschap aan een specifieke doelgroep te laten zien. Denk hierbij aan een campagne voor meer verkopen op een webshop, het werven van (nieuw) personeel of meer merkbekendheid te bereiken.

Bram Reints

Ellen Steunenberg

Bram Reints

Bram Reints

Noor

C
O
MG

De Zakerij #socialbaas De Zakerij #socialbaas

S
O
ON

info@dezakerij.nl

+31638827997