Swipe naar links

Lage Doelen 2, 7772BL, Hardenberg

Over ons

Zakerij crew

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Bij De Zakerij geloven we dat uw succes in de digitale wereld niet alleen bereikt wordt door een effectieve social media strategie. We gaan verder dan dat. Onze aanpak combineert creativiteit, technologie en strategie om uw merk te versterken en te laten groeien.

Social Media Management en Adverteren
We blijven trouw door bedrijven te helpen echt succesvol te worden door op maat gemaakte social media strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn, we beheren uw kanalen met pakkende teksten, professionele designs, en zorgen dat ze daadwerkelijk geplaatst worden. Met onze advertentiediensten garanderen we korte termijn resultaten door uw boodschap aan een specifieke doelgroep te laten zien.

Website Ontwikkeling
Een website moet meer zijn dan alleen een mooi plaatje. Het moet een verlengstuk zijn van uw merk en converteren. Onze expertise in unieke CMS in Webflow, SEO-techniek, en responsive designs stelt ons in staat om platforms te creëren die eruit springen en resultaten opleveren.

Webshops
We creëren webshops die uw klanten aanspreken en tot actie aanzetten. Met platforms zoals Shopify en OpenCart bouwen we winkels die functioneel, aantrekkelijk, en in lijn met uw branding zijn.

Resultaatgerichte Aanpak
De Zakerij wordt uw partner, niet alleen voor social media, maar voor alle aspecten die uw bedrijf kunnen helpen groeien. Onze no-code development aanpak bespaart tijd en stelt ons in staat ons te concentreren op creativiteit en groei.

Uw Succes, Onze Missie
Of u nu streeft naar meer verkopen op een webshop, het werven van nieuw personeel, of het bereiken van meer merkbekendheid, we staan naast u. We helpen u uw doelen scherp te stellen en specifieke berichten te maken die uw doelgroep aanspreken.

Laten We Samen Impact Maken
Plan een gesprek en laten we samen uw volgende succesvolle project creëren. Bij De Zakerij zijn we er om samen met u echte groei en impact te maken.

Wij zijn

#Zakerijcrew

Bram Reints

Oprichter

Estelle van den Elst

Project management

Pim Reints

Project management

Marit Krijt

Digital (social) designer

Werner Koopman

Digital (web) designer

Lisa Kreijfelt

SEO specialist

Noor & Lot

Kantoor honden

Bram Reints

Ellen Steunenberg

Bram Reints

Bram Reints

Noor

C
O
MG

De Zakerij #socialbaas De Zakerij #socialbaas

S
O
ON

info@dezakerij.nl

+31638827997