Swipe naar links

Lage Doelen 2, 7772BL, Hardenberg

Fix my Socials

Nul reactie op de sociale media? Doe mee aan Fix my Social!

Van oud naar Nieuw.

Social media zijn de norm voor vluchtige communicatie en eenpost is verzonden voor je het weet. Soms met desastreuze gevolgen voor je reputatie. Dus is het goed even te pauzeren voor je op de verzendknop drukt. 

Maar niet alleen die pauze is verstandig, hoe vaak komt het niet voor dat een post minder sterk is dan hij had kunnen zijn? Als je iets verder had doorgedacht? 

Het verschil tussen een ijzersterke, aansprekende post, en een middelmatige post waar niemand van opkijkt is maar klein. Het zit hem in de details.  

Stel je voor dat elke post die je doet vanaf nu 25 tot 50 procent meer effect heeft? Dat tikt behoorlijk aan over de tijd. Doe daarom mee aan Fix my Post, het is gratis en je scoort meteen beter in je sociale kanalen!

We fix it!

 Vermeld de link (of upload een screenshot) van een social media post waar je meer van had verwacht en in no-time sturen wij de post weer terug, maar dan gefixt!

Het kost je niets, en het is vrijblijvend, met als enige voorwaarde dat we de post zelf ook mogen gebruiken om te demonstreren waar we goed in zijn.

Klik hier