Swipe naar links

Social Video's

Laat elke maand of kwartaal nieuwe professionele video's maken

Social Video's

Laat elke maand of kwartaal nieuwe professionele video's maken

#goviral

We willen allemaal viraal gaan

Dit gaat het beste met een vette video. Een video die inhaakt op de huidige gebeurtenissen, flink wat humor heeft of iets baanbrekends laat zien. Vanuit Zakerij bieden wij de optie aan om de volledige regie van een social media video uit handen te nemen. Wij zorgen dan voor een kwalitatieve, goede social media video die het potentieel heeft om viral te gaan.

Combineer deze video met een online advertentie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het zou natuurlijk zonde zijn om de video waar je zo hard voor gewerkt hebt, niet te laten zien aan iedereen!

#1

Vertel je verhaal via een video.

Onze fotograaf komt elke maand of elk kwartaal bij je langs om alles in beeld te brengen wat jij graag wilt laten zien.  Dit werkt bijvoorbeeld heel erg goed wanneer je een seizoensgebonden product of dienst hebt die continue wisselt.

#2

Bereik je  doelgroep.

Dit unieke fotografiepakket bestaat uit maandelijks, of kwartaalijkse fotografie in combinatie met social media beheer zodat jij volledig word ontzorgt!

Neem contact op voor meer informatie.

#3

Go viral.

Er wordt flink gedeeld, geliked en gereageerd. Je video slaat aan bij de doelgroep en iedereen is enthousiast. De video heeft gezorgd voor impact.