Swipe naar links

Wij beheren

jouw social media voor meer resultaat

Wij beheren

jouw social media voor meer resultaat

#1

Bereik duizenden potentiële klanten

Door wekelijkse consistent berichten te plaatsen die niet alleen gezien worden, maar ook waarmee interactie wordt genomen.

🌱

♟️

#2

Je eigen social media manager

Die zich strategisch verdiept in jouw bedrijf, product en/of producten om van daaruit de beste berichten te plaatsen.

#3

Het kost jezelf bijna geen tijd meer

Weg zijn die avonduren die je eerder besteed hebt aan het bedenken van Social Media berichten,.

🕑

🖊️

#4

Content wordt volledig voor je verzorgd.

In overleg met jou bedenken wij de teksten, afbeeldingen, designs en onderwerpen. Hierdoor hoef jij hier helemaal niet meer overna te denken.

#5

Kies het pakket wat bij jou past

Zakerij werkt met verschillende pakketten die perfect aansluiten op wat jij nodig hebt.

📦

👀

#6

Kom op verschillende kanalen te staan.

Is jouw product of dienst beter geschikt voor Pinterest? Dan plaatsen we de content op dit kanaal en laten andere achterwege. Zo weet je zeker dat er alleen energie gestopt wordt in wat werkt.

#7

Ook in combinatie met professionele fotografie.

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Dat is ook zeker waar op social media. Wij kunnen daarom eens per afgesproken tijd bij jouw langskomen voor de beste foto’s.

📸

🎥

#8

Laat een social video maken.

In samenwerking met één van onze partners bieden wij social video’s aan om jouw product of dienst nog beter aan te presenteren. Video doet het nu eenmaal beter op social media dan afbeeldingen.

#9

Maandelijkse rapportages.

Krijg eens per maand een rapportage van de belangrijkste cijfers. Hierdoor krijg jij inzicht in alle data die te maken hebben met jouw organisatie.

📝

Benut de volledige potentie van jouw Social Media Pagina's!

Het consistent plaatsen van social media berichten blijft lastig in een drukke onderneming. Om nog maar te zwijgen over het soort content én de tekst. Wij van Zakerij nemen de volledige beheer uit handen en verzorgen wekelijks nieuwe, frisse berichten die aansluiten op jouw doelgroep.

Het beheren van één of meerdere social media kanalen binnen een organisatie is niet altijd even makkelijk. Vaak is hier nét de tijd niet voor of wordt hier te makkelijk mee omgegaan. Wij hebben gemerkt dat de juiste social media strategie, wonderen kan doen voor elke business. Dus ook voor die van jou. Wij hebben ondertussen tientallen organisaties geholpen en zijn dit ondertussen ook blijven doen voor hen.

Neem contact op