Swipe naar links

Lage Doelen 2, 7772BL, Hardenberg

Maak Impact met de Zakerij: Unieke Websites en Webshops die Converteren

"Van social media strategie tot innovatieve websites, wij combineren design, SEO, en conversiegerichtheid om uw merk te laten stralen."

Onze laatste projecten

Websites met een persoonlijk randje

Bij de Zakerij geloven we dat uw website meer moet zijn dan alleen een mooi plaatje. Het moet een verlengstuk zijn van uw merk, de persoonlijkheid weerspiegelen, en vooral: converteren.

Met onze unieke CMS in Webflow creëren we niet alleen visueel verbluffende websites, maar ook platforms die SEO-technisch sterk zijn en daadwerkelijk resultaten opleveren.

Onze no-code development aanpak bespaart tijd en stelt ons in staat ons te concentreren op creativiteit en groei, zodat uw website opvalt in een overvolle markt.

Case

Novas wonen

Oplossing

Bij de Zakerij hebben we Novas Wonen geholpen deze visie tot leven te brengen door een responsive en visueel aantrekkelijke website te creëren. Hier is wat we exact voor hen hebben gedaan:

Design

We hebben een aantrekkelijk en modulair design gemaakt dat de innovatieve aanpak van Novas weerspiegelt.

Strategie

We hebben samengewerkt om een duidelijke strategie op te stellen die het merk en de boodschap van Novas zou overbrengen.

Modulair design

Door modulair te bouwen, konden we een flexibel platform creëren dat kon meegroeien met de behoeften van Novas.

Mobile responsive

De site is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat gebruikers onderweg gemakkelijk toegang hebben.

Realisatie in korte tijd

Onze efficiënte aanpak zorgde ervoor dat we het project in een strak tijdsbestek konden opleveren.

Het resultaat

Een revolutionaire website die niet alleen het verhaal van Novas vertelt, maar ook potentiële klanten in staat stelt om zich gemakkelijk in te schrijven en deel uit te maken van de woonrevolutie.

Webshops

Een webshop draait om meer dan alleen verkopen; het gaat om de totale klantervaring. Daarom bouwen wij webshops in Shopify en OpenCart die uw klanten aanspreken en aanzetten tot actie.

Door onze diepgaande marketingkennis te combineren met webontwikkeling, creëren we winkels die niet alleen functioneel en design-technisch aantrekkelijk zijn, maar ook de branding van uw bedrijf versterken.

Samen met u komen we tot het beste resultaat, waarbij we alles oppakken van het design tot de ontwikkeling van de gehele webshop.

Case

Topteppiche.de

Uitdaging

Topteppiche.de, een toonaangevende online tapijtwinkel in Europa, wilde een vernieuwde webshop die de gebruikerservaring zou verbeteren en het aankoopproces van tapijten zou vereenvoudigen.

Oplossing

De Zakerij heeft samen met Topteppiche.de een robuuste en klantvriendelijke webshop ontwikkeld. Hier zijn de belangrijkste aspecten die we hebben gerealiseerd:

Eenvoudig & intuïtief design

De nieuwe site biedt een overzichtelijke en eenvoudige navigatie, zowel op desktop als mobiel. De gebruikers kunnen nu moeiteloos door de collecties navigeren en het tapijt vinden dat bij hen past.

OpenCart Webshop

Door gebruik te maken van OpenCart, een veelzijdig e-commerce platform, konden we functies integreren die de winkelervaring verbeteren. Denk hierbij aan een gebruiksvriendelijke winkelwagen, geavanceerde zoekmogelijkheden en een naadloos afrekenproces.

E-commerce & API koppeling

Met een strakke integratie van e-commerce functionaliteit en API-koppelingen, biedt de site een naadloze winkelervaring, geoptimaliseerd voor zoekmachines, en krachtige beheerfuncties om de webshop en producten effectief te beheren.

Het resultaat

De nieuwe webshop voor Topteppiche.de is een groot succes. Klanten vinden nu gemakkelijk hun weg en kunnen zonder gedoe de perfecte tapijten aanschaffen. Bovendien biedt de webshop uitgebreide beheerfuncties, waardoor Topteppiche.de meer controle heeft over hun online aanwezigheid en klaar is voor toekomstige groei.

Ben je nog niet overtuigd?

Uniek CMS in Webflow

Innovatief en ontworpen om te converteren

Resultaatgericht design

Mooi, praktisch, en SEO-proof

Specialisten voor elke klus

Strategen, designers, ontwikkelaars, en marketeers onder één dak

No-code Development

Moderne platforms voor creativiteit en groei

Samen impact maken

Wij zijn uw partner voor echte groei

Uniek CMS in Webflow

Innovatief en ontworpen om te converteren

De potentie van jouw (nieuwe) website bespreken?

Vul de gegevens hiernaast in. We komen snel in contact.

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Bedankt voor je aanvraag!

Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bram Reints

Ellen Steunenberg

Bram Reints

Bram Reints

Noor

C
O
MG

De Zakerij #socialbaas De Zakerij #socialbaas

S
O
ON

info@dezakerij.nl

+31638827997